Cum să setați Fluxul de știri de pe Facebook pentru a afișa cele mai recente postări

facebook feed

Recomandările pentru fluxul de știri de pe Facebook nu sunt întotdeauna utile. Fluxul este conceput pentru a recomanda conținut pe care probabil doriți să îl vedeți, iar acesta se bazează pe activitatea dvs. pe Facebook, conexiunile dvs. și nivelul de angajament pe care îl primește o postare dată.
Dar nu fiecare utilizator de Facebook este interesat să vadă cele mai populare postări sau încercările Facebook de a înțelege ce doriți să vedeți. Uneori, pur și simplu doriți să păstrați lucrurile simple și să vedeți cele mai recente postări care au fost partajate. Dacă sunteți în această situație, este important să știți că nu sunteți limitat la algoritmul Fluxului de știri de pe Facebook. Puteți sorta fluxul dvs. pentru a afișa cele mai recente postări – și vă putem arăta cum să faceți asta.


Cum să vizualizați Fluxul de știri de pe Facebook cronologic: metodă desktop/web


Dacă utilizați Facebook pe web de pe PC, procesul de vizualizare a fluxului dvs. de știri cronologic (cele mai recente postări) este destul de simplu. Iată ce trebuie să faceți:


Pasul 1: Deschideți browser-ul preferat pe PC și accesați Facebook.com. După ce ați ajuns acolo, autentificați-vă în contul dvs., dacă nu ați făcut-o deja.
Pasul 2: După ce v-ați autentificat, primul lucru pe care ar trebui să-l vedeți este fluxul dvs. Pentru a vizualiza postările din fluxul dvs. cronologic, navigați în meniul din stânga și selectați opțiunea „Vezi toate”.


Pasul 3: Apoi, în meniul care apare, sub antetul „Social”, selectați opțiunea „Fluxuri”.
Pe pagina „Fluxuri”, veți vedea o serie de postări de pe Facebook care sunt deja sortate pentru a afișa cele mai recente postări în partea de sus. La început, această pagină va afișa implicit fila „Toate”, care prezintă toate postările de la prietenii și paginile urmărite de dvs.
Dar dacă doriți, puteți restrânge fluxul dvs. pentru a afișa doar postările cronologice din „Favorite”, „Prieteni”, „Grupuri” și „Pagini” – selectați pur și simplu una dintre aceste file pentru a vedea doar acele tipuri de postări în ordine cronologică.
Cum să vizualizați Fluxul de știri de pe Facebook cronologic: metodă aplicație mobilă
Instrucțiunile următoare au fost scrise și testate pe un dispozitiv Android, dar ar trebui să se aplice în mod similar și dispozitivelor iOS.


Iată cum să vizualizați cronologic fluxul dvs. de știri de pe Facebook în aplicația mobilă.

Pasul 1: Deschideți aplicația Facebook de pe dispozitivul mobil. Aplicația ar trebui să afișeze implicit fluxul de știri acasă, care va afișa toate postările de top, dar nu neapărat cele mai recente.
Pasul 2: Pentru a vedea cele mai recente postări, atingeți pictograma Meniu, care arată ca imaginea profilului dvs. cu trei linii orizontale în față. Pe Android, aceasta se află în colțul din dreapta sus al ecranului.
Pe ecranul Meniu, sub antetul „Toate scurtăturile”, selectați opțiunea „Fluxuri”.
Pasul 3: Ecranul „Fluxuri” are propriile sale subsecțiuni pe care le puteți selecta pentru a restrânge și mai mult fluxul dvs. sortat cronologic: „Toate”, „Favorite”, „Prieteni”, „Grupuri” și „Pagini”.

Fiecare dintre subsecțiunile de pe ecranul „Fluxuri” ar trebui să vă afișeze postările respective în ordine cronologică, cu cele mai recente postări în partea de sus.